Incasso, beslag en executie

Uw opdrachtgever betaalt niet of u bent zelf geconfronteerd met een claim? Ons team van gedreven en ervaren incasso specialisten helpt u met de inning van of het verweer tegen een claim. 

Wist u dat onze advocaten het beslag op het vermogen van uw debiteur kunnen aanvragen al voordat de zaak dient? Of dat wij een kort geding kunnen starten voor een snelle incasso van uw vordering? En dat het faillissement van een wanbetaler door ons kan worden aangevraagd? Mogelijkheden die een regulier incassobureau vaak niet heeft. Met onze specialistische kennis van het Beslag- en Executierecht kunnen we u niet alleen helpen uw debiteur aan te spreken, maar ook daadwerkelijk verhaal te halen.

Incasso en buitenland

Een incasso in het buitenland? Ook dat is geen probleem voor ons. Wij zijn aangesloten bij een internationaal netwerk van incasso-advocaten, zodat wij u ook bij vorderingen op buitenlandse partijen van dienst kunnen zijn.

En natuurlijk houden wij de kosten en baten altijd voor u in het oog. Ook kunnen wij op basis van no cure no pay incasseren. Informeert u hier eens naar.

U wordt geconfronteerd met een claim

Wat als een ander ten onrechte geld van u vordert? Met onze jarenlange incasso-ervaring weten wij als geen ander hoe u zich hier het beste tegen verweert.