Over Damsté

Damsté advocaten - notarissen is al meer dan 100 jaar geworteld in de regio Twente. Als een van de grootste kantoren in de regio adviseren we ondernemers, instellingen, overheden en particulieren en indien nodig procederen we tot op het hoogste niveau.

We doen dit met gedreven professionals. Professionals die landelijk bekend staan om hun hoge kennisniveau, grote betrokkenheid en ondernemerschap. Professionals die altijd het beste voor onze cliënten willen.

Damsté is een full service kantoor. Tot onze praktijkgebieden behoren onder andere aanbesteding en mededinging, arbeidsrecht, bestuursrecht, bewindvoering, bouw en vastgoed, cassatie en hoger beroep, erfrecht, familierecht, letselschade, notariaat, ondernemingsrecht en strafrecht.

Bij Damsté denken we liever in mogelijkheden dan in de beperkingen van ons kunnen. Zo krijgen we ideeën van de grond, blijven we onze cliënten verrassen en weten we elkaar steeds weer te inspireren en motiveren.

We houden van korte lijnen en onze oplossing is vaak praktisch. Dat maakt het wel zo efficiënt en werkbaar. Onze drijfveer is de beste oplossing voor onze cliënten te vinden. En dat betekent niet altijd de juridische weg, maar soms ook gewoon een slimme en creatieve oplossing.