Vijf vragen aan
Thomas van Dreumel

Wat zou je worden als je géén advocaat was?

Ik zou zeker werkzaam zijn als jurist. Bij voorkeur in een omgeving waar de financiële en/of persoonlijke belangen groot zijn, zoals bij (semi-)overheden of in de vastgoedwereld. 

Waar of bij wie haal jij inspiratie voor je vak vandaan?

De ene zaak is natuurlijk wat spannender dan de andere, maar elke zaak, hoe groot of klein ook, heeft wel iets bijzonders in zich. Juist het omgaan met die bijzonderheden maakt dit vak zo boeiend. Inspiratie van buitenaf is dan eigenlijk niet meer nodig. 

Waar word je blij/enthousiast van?

Ik kom op de fiets naar kantoor, dus als het droog is en ik heb de wind mee ben ik al snel gelukkig. Na een week werken word ik daarnaast altijd vrolijk van een goed bezochte vrijdagmiddagborrel. 

Waar zou jij vrijwilligerswerk willen verrichten?

In Enschede! Ik ben sinds kort in Enschede komen wonen en ik wil zo snel mogelijk integreren in de stad en in de regio. Ik kan me geen betere manier bedenken om me te mengen tussen de Enschedeërs dan door een vrijwilligersfunctie op te pakken.

Samenvatting of de hele wedstrijd?

Ik kies voor de hele wedstrijd. De samenvatting laat de hoogtepunten zien, maar alleen de hele wedstrijd vertelt het hele verhaal. Het zijn vaak de momenten die voor de samenvatting niet spectaculair genoeg waren, die het verloop van de wedstrijd bepalen.