Vijf vragen aan
Rob Oldeman

Waar komt jouw passie voor vastgoed vandaan?

Mijn passie voor vastgoed betreft niet een passie voor stenen maar een passie voor de mensen die zich in de breedste zin van het woord met vastgoed bezighouden. De verbinding willen zijn tussen de “leverancier” en de koper/gebruiker. Als senior medewerker notarieel vastgoed kan ik bij uitstek die rol vervullen.

Als je neefje of nichtje vraagt wat voor werk je doet, wat vertel je dan? 

Ik zorg er voor dat een koper van een woning of commercieel vastgoed het gekochte object op de juiste manier kadastraal op naam krijgt.  Wij zorgen voor de correcte notariële akten en hebben de contacten met eventuele financiers, makelaars, ontwikkelaars, verkopers en kopers. Wij adviseren kopers voorts over de eventuele noodzaak van een samenlevingsovereenkomst en testamenten. Wij ontzorgen kopers en verkopers.

Waar mogen we je 's nachts voor wakker maken?

’s Nachts geniet ik graag van mijn nachtrust en ik kan geen enkele reden bedenken waarvoor men mij wakker mag maken behoudens calamiteiten. 

Met welke persoon zou je wel eens een dagje willen ruilen?

Ik zou een dagje willen ruilen met ondernemer Elon Musk, oprichter/directeur  van SpaceX , Tesla en Solar City. Deze man wil de opwarming van de aarde tegengaan en wil onder meer elektrische auto’s betaalbaar en bereikbaar maken voor een groter deel van de bevolking. De toekomst van de planeet, daar gaat het om. Lijkt me heel inspirerend om uit te vinden hoe een topondernemer als Musk aan een betere, schonere en duurzamere wereld werkt.

Samenvatting of de hele wedstrijd? 

Mijn kijk op dienstverlening lijkt soms op topsport en is wat mij betreft ook topsport. Het maximale doen om de klant tevreden te stellen met als uiteindelijke en hogere doel een rol van betekenis te spelen in de Twentse notariële markt. De groei van 123notaris voortzetten door optimale contacten met verwijzers op te bouwen en in stand te houden want ik wil op Champions League niveau spelen.