Vijf vragen aan
Heleen op den Dries

Waar mogen we je 's nachts voor wakker maken?

Je mag mij 's nachts wakker maken voor een gezellig dagje/avondje uit met mijn gezin of met familie/vrienden. Ik hecht veel waarde aan de mensen om mij heen en vind mijn sociale leven erg belangrijk. 

Welk boek ligt er op je nachtkastje?

Simone van der Vlugt, Saskia Noort, Karin Slaughter, Marion Pauw, Esther Verhoef. Literaire thrillers zijn mijn favoriet. Ook houd ik van historische boeken, met name over de Tweede wereldoorlog. 

Met welke persoon zou je wel eens een dagje willen ruilen?

Graag zou ik eens een dagje willen ruilen met een grote musicalster. Het lijkt mij fantastisch om in de huid van een ander persoon te kruipen , waarbij je niet jezelf hoeft te zijn en kan schitteren op een podium. Zingen vind ik erg leuk. Het lijkt mij dan ook heerlijk om dat heel goed te kunnen en dat te mogen gebruiken bij de uitoefening van je beroep. Graag bezoek ik musicals samen met familie. 

Als je neefje of nichtje vraagt wat voor werk je doet, wat vertel je dan?

Als letselschadespecialist sta je mensen bij die letsel hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. Dit kan bijvoorbeeld een verkeersongeval of een bedrijfsongeval zijn. Beter maken kan ik deze slachtoffers niet, maar wel kan ik deze mensen helpen om een vergoeding te krijgen voor de geleden schade. Wij nemen hierbij dan de financiële zorgen uit handen. Zorgen wegnemen en oplossingen bieden zijn belangrijke aspecten. 

Sex and the City of Gooische vrouwen?

Sex and the City. Shoppen, mode en een hippe kijk op het leven van dertigers met een carrière en behoorlijk over the top. Beide films al bekeken in de bioscoop. Heerlijke film om te kijken met vriendinnen.