Vijf vragen aan
Bonny Heupers

Waarom ben je advocaat geworden?

Mijn keuze voor een rechtenstudie en daarna de advocatuur werd met name ingegeven door een sterk rechtvaardigheidsgevoel en de wil om mensen te helpen bij conflicten. Als jurist/advocaat  werk je met mensen, maar zit je ook veel in de boeken, die combinatie werkt goed voor mij. Uitdaging is ook belangrijk voor mij en die vind ik in dit vak genoeg door het uitzoeken van ingewikkelde juridische constructies en vraagstukken.

Is er iets of iemand die je  graag zou willen vertegenwoordigen?

Er is niet een specifiek persoon of bepaalde onderneming die ik graag zou willen vertegenwoordigen. De eigenschappen van mensen en ondernemingen maken eerder dat ik graag met/voor hen zou willen werken. 

Met welke persoon zou je wel eens een dagje willen ruilen?

Floortje Dessing. Als ik dan eens een dag mocht ruilen, dan graag met iemand die een volledig ander leven heeft. Persoonlijk vaar ik wel bij enige mate van routine, maar de vrijheid en afwisseling in de omgeving die Floortje als professioneel reiziger heeft, spreken mij ook wel aan. 

Waar mogen we je 's nachts voor wakker maken?

Je mag mij ’s nachts wel wakker maken om op  vakantie te gaan. Het liefst een verre reis naar een land met ongerepte natuur. Ik heb een grote voorliefde voor het zuidelijke deel van het Afrikaanse continent. Mijn  ideale vakantie is dan ook een rondreis met een terreinwagen door de ‘bush’. Daar mag je mij te allen tijde voor wakker maken!

Wat waardeer jij in iemand?

Wat ik het meest waardeer in mensen is eerlijkheid. Als men die eerlijkheid dan ook nog op een constructieve, niet-onnodig-kwetsende manier kan overbrengen dan heb ik daar alleen maar meer respect voor.  Wat ik het leukst  vind om in mensen te zien, is passie en betrokkenheid.