Notariaat

Het notariaat bestaat uit specialisten met een duidelijke focus op het ondernemingsrecht en commercieel vastgoed. Het notariaat van Damsté adviseert en begeleidt ondernemingen en non-profit organisaties, op alle rechtsgebieden. Afhankelijk van het gevraagde advies werkt het notariaat zelfstandig of in teams met advocaten uit de gespecialiseerde secties van Damsté.

De notarissen van Damsté hebben ruime ervaring op het gebied van het opzetten van juridische structuren, joint-ventures, het begeleiden van overnames, juridische fusies en splitsingen, het opstellen en inrichten van statuten, reglementen en aandeelhoudersovereenkomsten, herstructureringen en corporate governance, zowel nationaal als grensoverschrijdend. Zaken als de oprichting van B.V.'s, wijziging van statuten en overdracht of verpanding van aandelen worden door ons snel en vakkundig behandeld.

Ook de ondernemer die zijn (bedrijfs)pand wil verkopen, een estate planning advies zoekt of een testament wil laten opstellen, is bij Damsté aan het juiste adres. Het Damsté notariaat is een modern, gespecialiseerd en volledig geautomatiseerd notariaat dat kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan.