Masterclass Ziekte en reorganisatie

Datum: | Tijdstip: 16:00 | Locatie: Hengelosestraat 571, Enschede

Kennis is in deze tijd belangrijker dan ooit. De sectie arbeidsrecht van Damsté advocaten - notarissen realiseert zich dat. Wij delen onze kennis op verschillende en toegankelijke manieren. Zo kunt u deze kennis gelijk in de praktijk toepassen.

Wij geven dit jaar onder andere diverse masterclasses. Tijdens deze intensieve sessies van een uur, gaan wij de diepte in met betrekking tot een onderwerp dat u in de praktijk veel tegen kunt komen. De advocaten van onze sectie bespreken diverse praktijkvoorbeelden met u en er is volop ruimte voor het stellen van vragen en het inbrengen van casussen.

In de masterclass van 28 januari 2010 is het onderwerp ziekte en reorganisatie.

De ‘zieke medewerker’ is een veelvoorkomend probleem in ondernemingen. Werkgevers hebben naast een loondoorbetalingsverplichting uitgebreide re-integratieverplichtingen en administratieve verplichtingen, zoals bijvoorbeeld het opstellen van een plan van aanpak. Veel werkgevers zien daardoor door de bomen het bos niet meer. Tijdens deze masterclass wordt u door een van onze advocaten door dit oerwoud geloodst. Ook bespreken we enkele praktijkvoorbeelden. 

Aanmelden

Agenda