Masterclass Medezeggenschapsrecht

Datum: | Tijdstip: 16:00 | Locatie: Hengelosestraat 571, Enschede

Kennis is in deze tijd belangrijker dan ooit. De sectie arbeidsrecht van Damsté advocaten - notarissen realiseert zich dat. Wij delen onze kennis op verschillende en toegankelijke manieren. Zo kunt u deze kennis gelijk in de praktijk toepassen.

Wij geven dit jaar onder andere diverse masterclasses. Tijdens deze intensieve sessies van een uur, gaan wij de diepte in met betrekking tot een onderwerp dat u in de praktijk veel tegen kunt komen. De advocaten van onze sectie bespreken diverse praktijkvoorbeelden met u en er is volop ruimte voor het stellen van vragen en het inbrengen van casussen.

In de masterclass van 21 april is het onderwerp medezeggenschapsrecht.

Veel mensen denken bij medezeggenschap alleen aan het hebben van een ondernemingsraad bij 50 personeelsleden of meer. Vergeten worden daarbij de personeelsvertegenwoordiging en de personeelsvergadering. Een slechte relatie met deze vertegenwoordigingsorganen kunnen de besluitvorming aanzienlijk frustreren. Welke rechten heeft het medezeggenschapsorgaan? En hoe kan het orgaan het beste betrokken worden bij de besluitvorming? En kan dit orgaan een besluit van de ondernemer aanvechten? Deze vragen en meer worden besproken in deze masterclass.

Aanmelden

Agenda