Lezing Cameratoezicht en privacy

Datum: | Tijdstip: 14:00 | Locatie: Grolsch Veste, Colloseum 65, Enschede

Kennis is in deze tijd belangrijker dan ooit. De sectie arbeidsrecht van Damsté advocaten - notarissen realiseert zich dat. Wij delen onze kennis op verschillende en toegankelijke manieren. Zo kunt u deze kennis gelijk in de praktijk toepassen.

Op 15 oktober staat een uitgebreide lezing over het actuele onderwerp Cameratoezicht en privacy op de werkvloer op het programma met een spreker van Hoffmann Bedrijfsrecherche.

Veel bedrijven hebben camera’s in hun pand hangen. Mag dit eigenlijk wel zomaar? En mogen deze camera’s ook gebruikt worden om overtredingen door werknemers op te sporen of hun functioneren te beoordelen? Deze vragen worden door twee sprekers van Damsté advocaten - notarissen vanuit een juridische invalshoek beantwoord. 

Ook wordt daarbij aandacht besteed aan de in mei 2018 in werking getreden Algemene Verordening Gegevensbescherming. Daarnaast zal een rechercheur van Hoffmann Bedrijfsrecherche een bijdrage leveren aan de lezing. Deze spreker vertelt over de praktische zaken met betrekking tot het ophangen van (heimelijke) camera’s. Er is voldoende gelegenheid om de bedrijfsrechercheur het hemd van het lijf te vragen over spannende zaken die zijn voorgevallen in zijn carrière.

Aanmelden

Agenda