Lezing Actualiteiten arbeidsrecht

Datum: | Tijdstip: 14:00 | Locatie: Hengelosestraat 571 Enschede

Onze sectie Arbeidsrecht nodigt u, als onze gewaardeerde relatie, graag uit voor de lezing Actualiteiten arbeidsrecht op 14 mei.

U wordt op de hoogte gebracht van de belangrijkste actuele ontwikkelingen in het arbeidsrecht, die zoveel mogelijk worden besproken aan de hand van praktijkvoorbeelden. Tijdens de lezing zal slechts kort stil gestaan worden bij de basis van het arbeidsrecht.

De lezing is gericht op verdieping, waarbij onder meer de volgende onderwerpen worden behandeld:
- welke belangrijke uitspraken heeft de Hoge Raad gedaan onder het ‘nieuwe arbeidsrecht’;
- welke recente wetsontwikkelingen zijn er, zoals de compensatieregeling transitievergoeding en de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB).

Bij uw aanmelding kunt u uw voorkeur voor de te bespreken onderwerpen opgeven. Hier houden wij zo veel mogelijk rekening mee.

Programma
De lezing worden gehouden op dinsdag 14 mei 2019 in ons kantoor aan de Hengelosestraat 571 in Enschede. We ontvangen u graag vanaf 14.00 uur. We sluiten de middag rond 16.15 uur af met een hapje en een drankje.

Aan deze middag zijn voor u vanzelfsprekend geen kosten verbonden.

Aanmelden
Schrijf u hier in of via inschrijving@damste.nl, zodat u na de lezing op de hoogte bent van de actualiteiten op het gebied van het arbeidsrecht. Uiteraard is uw collega van harte welkom.

Deelnemer 1
Aanhef
Deelnemer 2
Aanhef
Mijn voorkeur voor te bespreken onderwerpen